trellats i destrellats

Comunica't!

viernes, enero 06, 2006

El poder de les paraules és inimaginable!! Bona sentència, eh? Seré breu un altra volta, si les paraules són precises serà suficient.
És cert! Són tantes les coses que es poden aconseguir amb paraules...només amb elles pots canviar el punt de vista dels que t'envolten, i això pot produir reaccions en cadena possitives! Amb paraules amables fas un poc més feliç la gent. Tots som sensibles a les paraules.
Diuen que una imatge val més que mil paraules, i que l'expressió corporal pot ser tan comunicativa com el que preténs dir. I "aceptamos barco"!! Tot val! La informació ha de "rular". Si un pensament no és compartit la saviesa s'estanca. So...COMPARTIU!!! Rieu, ploreu, balleu, parleu! Tampoc cal parlar per parlar. Hi ha una frase que m'agrada molt : "no hables hasta no estar seguro que lo que vas a decir es más bonito que el silencio"...jajaja!!

PD: Sort als exàmens!!

2 destrellats

"Las palabras liberan o encierran. Son el único puente de unión entre seres eternamente separados".

Bé, aquesta frase de Nietzsche que ve una mica al cas ha deixat de ser certa... La imatge, el só, hui en dia tot pot enregistrarse, i tot es pot transmetre, però sempre molarà més el cara a cara, i el pell a pell, no?

Molts besets xititina!!

10:59 p. m.

 

Jeje, doncs sí. N'estic molt d'acord.
Gracietes per participar perla.I molts besets a tu tambéee!!Jeje.

Anna

10:59 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home






Mi foto
Nombre:
Lugar: valència, valència

Luci a La Sala Naranja!



adopt your own virtual pet!



Free Web Counter
gent online

Powered by Blogger