trellats i destrellats

Infermeria 2004-2007

sábado, febrero 24, 2007

Qué poquet ens queda xiques!!!
Ací un vídeo del soparet de l'únic dijous del curs que hem pogut fer el ganso. La qualitat és realment roïn. És el que pasa quan els medis són "cutre-caseros".


La llàstima és que s'acabe...però alhora quina alegria!

PD: Ojo a la música típica de vídeo de comunió xD

4 destrellats

Juuuuaaaass!! Que superlook y cuanta perversionn!! jaja!!

4:59 a. m.

 

El video molt be.. però perquè aquesta cançó? l´odioooooo!!

Una festa d´infermeres... com dio sEr, quina perversió!!jejeje... i quin gatet més mono que fas, el de toda la vida vaja. xD

11:12 a. m.

 

La canço es un classic que deu ser respectat com a tal! La caspa tambe mereix una representacio a la memoria de la gent. Mola que fereu fer un sopar com deu mana, els ultims d'infermeria la mitat de gent no era d'infermeria i resultaren merdes punxades a un palo.

Aguantares la reunio del dia despres?

11:39 a. m.

 

Jajajaj!! No pensava que fora tan asquerosa com sospitava!!! Jajajaja! Pero la veritat es que es una de les coses que més m'ha costat del ditxós vídeo. Com que és prou tranquil no podia posar-li cap cançó guai...i les tranquiletes queden així, de comunió total. Que lleig...bueno, és igual. a més musicalment totes les del vídeo som molt diferent i no anava a ploure a gust de tots de ninguna manera. Fet está.

Sí vaig aguantar, la reunió era a les 12 i molt informal a més. Tampoc és que pasaren llista ni digueren res important. Cansadeta però allí!!

Caspa caspa capsa!!! I la terremoto ha de tenir alguna cançó bona, segur.

7:17 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home






Mi foto
Nombre:
Lugar: valència, valència

Luci a La Sala Naranja!



adopt your own virtual pet!



Free Web Counter
gent online

Powered by Blogger