trellats i destrellats

Càncer vs Sida

sábado, mayo 10, 2008

Anar a rebre una notícia com aquesta...evidentment, et canvia la vida.
S: Vas a rebre una notícia, sabent que el resultat és obra d'un acte (voluntari) que hages fet. - Pose el voluntari entre parèntesi, perquè llevat de transfussions o actes delictius, la majoria solen ser resultat d 'ctivitats sexuals o del consum de drogues parenterals compartides). Saps que les conseqüències d'aquest acte són de pervida, definitives i irreversibles. Només una sola volta que l'hages practicat marcarà el resultat de la prova.
Poden ser els minuts més llargs de ta vida. Si tens la sort de que no siguen dies.
Si el resultat és negatiu, celebra-ho, no és per menys.
Si el resultat és possitiu, benvingut. Benvingut a una malaltia amb estigma social.
Comenta als teus el que et pasa. Alguns t'entendran. Altres faran compassió i comentaris a les teues esquenes. Altres el vuit.
Suggereix a la teva parella o parelles sexuals (actuals i antigues), que es facen també alguna analítica. Prega que no estiguen contagiades. El contagi és un dels motius del gran estigma. Si ho estan, haurien de fer el mateix amb les seves parelles sexuals. Que pregue que no estiguen contagiades.
L'efecte dòmino pot ser devastador.
La crisi social que se't ve damunt és immensa. Primer la societat et farà l'esquena. Després ho anirà fent el teu cos. Primer tu ets nociu per la societat. Després la societat se't fara nociva.
Aillament.
L'aïllament és una cosa roïn. L'aïllament torna a una persona egoista, egocentrista, angoixosa i viciosa. No pot comunicar els seus sentiments i li provoca ansietat concentrar-los. I ningú pot corregir la visió centralitzada del món si no s'està prop.
I altres coses que....

C: Si, per contra, estas esperant esta notícia, no has d'amagar-te. Probablement algú t'acompanye a fer-te cada prova. Et preguntaran com va tot, amablement.
Els minuts d'espera al resultat, seran igualment durs.
En aquest cas no has de culpar-te per res. La causa és, probablement aliena a les teves accions. Si creus en algun déu, pots plantejar-li el tema.
Si el resultat és negatiu, pots celebrar-ho, de moment (igual que en l'altre cas).
Si és possitiu, la frustració caurà sobre tu amb la eterna pregunta de: per què a mi?

La sentència és igualment dura i desconcertant. Però en un cas estaras acollit per la societat. En l'altre repelit.


O som una colla d'hipòcrites, o no tenim molt clar que som igualment susceptibles a ambdues coses, de moment.
Salut!






Mi foto
Nombre:
Lugar: valència, valència

Luci a La Sala Naranja!



adopt your own virtual pet!



Free Web Counter
gent online

Powered by Blogger