trellats i destrellats

Ja estan ací!!!!

domingo, abril 30, 2006

"Ellas, tan dulses y tan bellas, te hasen ver las estrellas..."

Eterna plaga de mis amores!!! Te echaba de menos!!
Cal donar la benvinguda a aquests animalots que ens acompanyen cada primavera. I felicitar-los per la seva superació com a espècie. Són inigualables. I entranyables. Cada any més grans, més peludes, amb els ulls rojos lluents i desafiants. Van fent-se resistents a quantitats d'insecticida insuportables fins i tot per qualsevol humà. Reben hosties que, proporcionalment amb el seu tamany corporal ja ens agradaria poder sobreviure. Però elles sobreviuen a tot. Pallisses que les fan cruixir, i si els dones unes hores, es recuperen, encara que hajes vist que treien el fetge per la boca!

Et fan tornar boig. Perquè a més de tot açò tenen un do per sortir al moment més oprtú, com per exemple quan ja estas adormin-te. Eixe es el moment més irritant. Quan et gites i sents les trompades que aquest super-insecte es pega contra les parets i saps que si no t'aixeques a posar remei pot estar fent-ho hores. Et crispen els nervis. Aquest deu ser el seu sistema reproductiu o algo, perquè és una de les seues activitats preferides.Em posen els pèls de punta. La situació es semblant al comte aquest de Edgar Alan Poe del cor que batega sense parar més i més fort.

Animals super-intel·ligents que potser colonitzaran la terra (o ells o els Giro, açò ja és una lluita de supervivència), omparables amb rats penats, coloms o punys en quant al tamany. Palometes com a punys!!


Com diuen els O'funk'illo: y esto solo acaba de empesar!!

PD: No patiu, només ens afecta als que visquem al centre de la ciutat. Als de les afores els toquen les cuquis!!XD

9 destrellats

Mola el bloc

Ferran
www.nom.es

4:17 p. m.

 

Vaja! Quina sorpresa! Gràcies. He visitat la teua pàgina. Molaria un buscador de blocs catalans. Si coneixes al tipo que ha fet el buscador eixe, podries suggerir-li-ho. :P

Als enllaços en tens algun més.

Nota mental: posar al sidebar la web dels Bajoqueta Rock.

Un bes!!

4:37 p. m.

 

mmm, ¿has intentando domesticar a las polillas? No se, quizas si las sacas a pasear un poco, las acaricias, les pones un collar, les das de comer y les das un nombre , resulta que no son tan peligrosas.

PD: Quizás son el nuevo "mejor amigo del hombre" ( y tb de la mujer :p), y lo que acabe es con los perros y no con los humanos.

Xaop!

5:05 p. m.

 

Deja deja. Menuda responsabilidad!! Yo ya tengo movil.

Además, se autoabastecen con la ropa tendida. Pero casi es lo que menos duele.

Ay, aquellas tardes de cacería previas al selectivo!!

5:18 p. m.

 

I la gent que conec que li donen fàstic-fòbia estos bitxos i a mi que em tenen total i absolutament igual què? Per això més d'una vegada m'ha tocat de fer de guardaespaldas-asesino... onvre lla!! Em fa una mica de llastimeta, perquè sé lo poc que t'agraden estos bitxos... encara que també fa gracia una mica jiji!!

Ja saps... si necesites ajuda... un silbidito!!!

12:18 a. m.

 

Saps de sobra que la quantitat de palometes de ma casa no és normal! Estic per demanar a Pau que fume al meu quarto, crec que això les manté lluny.
No he entés molt bé. A qui més li fan fàstic?? I què és el que et fa llastimeta?

Necessitaré ajuda, quan passe la primavera i em toque pintar les parets.

12:29 a. m.

 

Yo antes tenía tortugas en un terrario y se comían las palometas que daba gusto, y eso que siempre se ha dicho que son lentas, pero nada más lejos de la realidad, cazan que da gusto. ¿Será por que les enseñé a comer carne?

Oye eso de domesticarlas estaría bien, igual se les puede enseñar a reventas cajas de bancos... quien sabe...

Xiao-xiao!

3:59 p. m.

 

Tortugas, eh?? Entonces me pillo unos señores galápagos y acabo con la plaga???

Me molan bastante más las tortuguillas que adiestrar...:)

Un besito!

7:41 p. m.

 

OJO!! Les cançons del sidebar canvien!! ;)

8:44 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home






Mi foto
Nombre:
Lugar: valència, valència

Luci a La Sala Naranja!



adopt your own virtual pet!



Free Web Counter
gent online

Powered by Blogger