trellats i destrellats

Tenien raó

viernes, marzo 31, 2006

"Sexo, droga y Rock'n'roll" substiuit per Herpes, talco y tecno pop (ara més evolucionat, doncs la cançó és majoreta).

Des de el macrobotellón que demostrà què és l'únic que ens mou al jovent espanyol...què dir?
Bé, ací ha sorgit una alternativa un poc més subtil i probablement eficaç.

Després estàn els listos de torn que organitzen una megaorgia, on pensen que pillaràn (sense adonar-se'n que a) només aniran tios b) si van ties, seran fàcilment confonibles amb ells, o tan lletjes que més els valdria ser homes).

A mí és que el plan ja em deixa sense paraula. Aquesta gent pensa en moure's per algo que no siga alcohol o sexe (el que ells anomenaran així)??? Ja no sé...
Quin d'aquestos elements serà el futur president?? Heu pensat que hem de substituir les altres generacions?? Quina por!!!

Bé, que compten amb mí amb allò de no consumir copes en garitos entre el 6 i el 8. Això segur que els pica i fan algo. No em serà dificil, podria contar les copes que prenc enlloc en mesos amb els dits d'una mà.

PD: Sé que em contradic recolzant aquesta estupidesa. Però llevat que la gent és estúpida, les copes són cares. I si no ho fóren ens podríem evitar molestar el veinat beguent al carrer. (Mentida, en realitat és un problema arraigadíssim de civisme.)
PPD: Confonibles?? M'ho hauré inventat!!? ;P

2 destrellats

La joventud española... Esa asignatura pendiente...

Tras 5 ó 6 planes de estudios diferentes, padres que no están en casa nunca, autoeducación, todo tipo de consolas y caprichos... ¿Qué se puede esperar de ellos? ¿Macrobotellones y megaorgías (encima en la playa, con lo que rasca la arena)?

Menos mal que voy a contratar un plan de pensiones, que si no me parece que me quedo sin jubilación.

Las copas son caras, lo reconozco, pero si pagas una tampoco te vas a morir, o pides una botellita de agua, que es más sana y barata. El problema está cuando pides más de 5, que la fiesta te sale por un pico, pero beber más de una o dos creo que ya es otro tipo de problema.

En fin. La juventud espanyola, un gran desastre...

1:41 p. m.

 

I tan pendent!
D'ahi extrec dues conclussions:
1. Els plans d'estudi haurien de ser independents a la política, com la justícia. És algo massa important, que costa molt de costruir i que un canvi pot provocar grans perjudicis a la llarga.
2. La copa val entre 3 i 7 ebros segons el lloc. Les teues dues copes et costen entre mil i dos mil peles, independentment de si t'han cobrat o no entrada al local. Continua sent abussiu.
Però sí, és cert: begueu massa. Jeje, no m'incloc, ho sent.

Una abraçada forta outsider! :)

2:29 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home






Mi foto
Nombre:
Lugar: valència, valència

Luci a La Sala Naranja!



adopt your own virtual pet!



Free Web Counter
gent online

Powered by Blogger