trellats i destrellats

Mola

lunes, marzo 13, 2006

Per què mola tant ser "friki"?
Per què mola tant ser Erasmus?
Per què mola tant fer video-art?
Per què mola tant vestir com un jipi-punki-wachinflay?
Per què mola tant el morbo del Aquí hay tomate o del Qué te cuentas?
Per què avuí tots podriem ser models sols amb una camera digital?
Per què avuí tothom és artista?
Per què només ens pica el nostre melic?
Per què mola tant el simulacre de guerra que ara visc?
Per què mola tant fer coses "diferents" que fan milions de persones?
Per què mola tant escriure de sentiments?

A voltes em sent com una adolescent en plena crisi d'identitat. Cosa que no em sorprén. Sovint és asfixiant veure masses que t'arroseguen i no et deixen ni tocar el terra amb els peus. Sols et porten i és realment difícil evitar-ho. De vegades fins i tot t'agrada. Et permet sentir-te identificat i abraçat pel que els altres fan. I resulta tant cómode com irritant.

La majoria de les preguntes d'abans tenen resposta fàcil:
a)Perquè papi i mami ens ho permeten
b)Perquè volem marcar un territori


PD: Tots ens hem sentit així, si més no, en una mascletà.
PPD: I perquè m'agradaran a mi tant les llistes??
PPPD: El títol era "a la hoguera con ellos...¿?", però m'he adonat que potser sí utilitze excessivament les frases fetes en castellà, i escrit queda prou mal...
PPPPD: Què cony de PD? Si el que estic fent és una mena de making-off. O algo.

17 destrellats

Ye bonica!!

Jo soc de les de marcar un territori, però conec gent que és perque papi i mami els ho permeten a mes de perque tenen diners.. En fi..

Ja he llegit el que has escrit, aixina que quan tinga alguna pregunta et la faré. Ahir i avans d'ahir estiguí tot el dia trastetjant açò i mes o menys... Però està "chungo" eh... Jajaja.

Aixina que dotora eh... Jijij. Jo tb ho soc, no et preocupes. I si comet alguna falta no m'ho tingues en conter, fa molt de temps que no llisc ni escric en valencià. I és una llàstima perque m'agrada, a mes de ser una de les meves llengües maternes, jajja.

Besets!!!!

P.D.: el meu nom és Tamara, malgrat que m'agrade poc, la veritat, jejeje. Deuuu.

7:10 p. m.

 

Veus?? Tot per voler fer la gràcia ara m'apareix el nom com el tinc al perfil per a que fasa eixe efecte en la firma de les entrades. Però quina mer**!!! Jajajaj. Tocarà usar la opció Otros, quin remei, jajaja.

7:11 p. m.

 

Jajaja!! Què tia!! Es nota que has estat furgant ahí, jaja!

Aleshores t'he de dir Tamara, o com? Tamakita, pots escriure en castellà si t'és més cómode. No m'importa gens.

Dotora...a mí m'agrada més curiosa. Però també pense que ací un mostra el que vol al públic. El "espacio" es pot privatitzar, i crec que el blog també. És com un secret, si no vols que es sàpiga, no el contes a NINGÚ i mai el sabran.

Vinga perla, un beset i ànim amb el blog!!


PD: Un dels avantatges més guapos de Blogger és que et permet previsualitzar sempre el que fas, així pots veure com posa el teu nom...i si no t'agrada, canvar-ho. O algo. Jeje!

8:45 p. m.

 

Val, de fet no és que t'estiga donant permís per escriure valencià com pugues...t'ho demane!!!! Jajaja, m'acaben de demostrar que jo puc clavar-la realment fins al coll escribint un post a base de perques mal escrits!! Gràcies Marquitos ;)



PatANA

9:00 p. m.

 

Després de llegir el teu text, he pensat que em dec una vindicació. Perquè mola —y crec sinceramente que ha de molar— ser friki y creatiu, vestir de jipi-punki-wachinflay, lliurant batalles, amb sobresalts visionaris, essent autor-realitzador-protagonista d’un film financiat per la mística y sols per la mística. També amb cura dels asombros i les ingenuïtats, i amb els ulls oberts com nafres per a sentir el món com un tot limitat. De vegades sense pudor; de vegades com si també les coses tingueren la seua pell. (Segur que és irrompible el teixit de la nit?) En arrobo, immòbil, somiant amb la joia central de l'interès, que es troba present però és inabarcable. Quasi sempre en un estat adolescent —i pensant “mentre ells dediquen el seu temps a complir amb les seues obligacions i al seu oci, jo continue cercant el meu lloc en el món; massa temps en la cruïlla comporta eixe problema: Ells van decidir (o no) el seu camí; jo continue ací, a casa dels pares”—; potser sense acceptar el treball castic suor del front, sense sacrificis per un futur —cap futur— sense altre credo que la vida creativa, i finalment perdent per integritat (no hi ha més vida que la crisi creativa, no hi ha més felicitat que la improvisació, lliure o lligada). Renúncies que marquen territori, inicis d'una guerra amb el tot limitat que és el mon (perquè el mon al final vol que treballes, i que tingues casa pròpia). I mola ser artista, encara que tothom vullga ser artista (vindicació de la integritat de la experiència, única i pura, a ser possible alucinada).

4:59 a. m.

 

Doncs el que jo deia.

JUASJUAS, espere parlar en nom de molts quan dic que a voltes se'm fa realment dur entendre què vols dir. Escrius taaaan dens, deduisc intencionadament.

Veig que cadascú dona uns motius o uns altres. Supose que en el fons la gent pensa el perquè del que està fent. I no dubte que molts tenim o teniu vena artísitica, tu per supost, i motivada i fonamentada, a més. El qual està genial. Però no sé si has entés el que tractava de dir (així com no sé si entés el que tu tractaves de dir).
Jo he intentat fer veure que aquestes coses estan tan sobetejades...i la gent les utilitza pretenciosament per sentir-se originals, que acaben perdent el seu sentit. No sé. Una volta més acabe dubtant del que pense. M'agrada parlar-ho perquè així em puc moure per altres punts de vista.
I sembla també com si tots estiguérem justificant perquè fem moltes d'aquestes coses. Quan no ho hauríem de fer, ja que moltes d'elles les fem per que ens distruen o símplement perquè ens abellís en eixe moment. Això està genial, perquè una volta més, de tot açò podem aprendre. De cada xicoteta activitat podem anar més enllà i trobar algo que no haviem vist.

Però!! Personalment a voltes és com si no tinguérem identitat, perquè ja la compartim amb massa gent.

PD: Creus que ens estem entenent? O t'he contestat algo que no té a veure? Jajaj.

12:26 p. m.

 

La vindicació era per als dos. Per a tots, també. Si sembla que la nostra postura es confronta és perquè ho mirem des de perspectives distintes: tú ho fas des de lo social trascendent (qui soc jo en aquest món on tothom es posiciona), jo des de lo individual místic (ací estic, i no entenc d'esencies: si les meues accions no son úniques, sí que ho es el meu tacte, les meues emocions, la meua experiencia alucinada).

Making off: Jo crec que s'entenem, al menys en lo esencial. En quant a la meua densitat, pensa que jo ací em presente com Kerouac, poeta tímid i embogit, i que a més em posicione com a místic (i l'experiència mística no és una experiència cognoscitiva). També hem de tenir en compte que no és la meua llengua habitual (em veig putejat en lo sintàctic, i el meu lèxic de cent paraules fa que açò semble un poc "haiku"). Per altra banda, aclaram si amb "se'm fa realment dur entendre què vols dir" vols dir que preferiríes que escrigués menys dens.

1:40 p. m.

 

Per què mola tant ser "friki"? Perquè li dona sentit a la teua vida.

Per què mola tant ser Erasmus? Perquè s'ho passen de puta mare.

Per què mola tant fer video-art? Realment això no li mola a tanta gent...

Per què mola tant vestir com un jipi-punki-wachinflay? Realment això no mola xD.

Per què mola tant el morbo del Aquí hay tomate o del Qué te cuentas? Realment això dona potera.

Per què avuí tots podriem ser models sols amb una camera digital? Pel mateix motiu pel qual a algú li puga semblar atractiva Cristina Ricci o Sharon Osbourne.

Per què avuí tothom és artista? Perquè la infraestructura tecnològico-social occidental ens ho permet.

Per què només ens pica el nostre melic? Perquè si em picara el teu melic a mi signficaria que tenim connexions telepàtiques xD.

Per què mola tant el simulacre de guerra que ara visc? Crec que no sé exactament a que et referixes, però si mola per algo serà.

Per què mola tant fer coses "diferents" que fan milions de persones? Perquè els mitjans de comunicació i la indústria cultural en general ens venen activitats borreguils com a úniques i elitistes.

Per què mola tant escriure de sentiments? Perquè alivia que no veges.

PD. Kerouac és Marcos?

3:45 p. m.

 

Collons tios, no sé per on començar. Bé sí. Per supost que és que vull que escrigues menys dens. T'ho agrairia perquè em costaria menys entendret, encara que aquesta volta ha sigut més fàcil...o potser és que ja entrem en sintonia. I escriu en castellà si així t'expreses millor i jo t'entendré millor. No em cansaré de dir-ho.
Finalment pareix que sí que ens hem entés. I encara que dens, m'alegra molt que participes.

Peter, ets un tio molt divertit. M'agrada. Però he de fer algunes matisacions:

Ser friki...tu també orgullós...quina decepció. O res de nou.

Ser Erasmus mola, i mola perquè el 89% d'ells realment estàn de vacances pagades i es pasen el dia de festa (cosa que ací també resulta collonuda).

De la roba...bé, pasat per qualsevol casal i en voràs a molts amb "tachuelas" i "palestines". Sí que mola, i molt. Cada volta més "alternatius" de Pull&Bear.

Amb lo del melic, tindriem un problema, però mooolt divertit.

I amb la resta, no és que et done la raó, et done una "estatuilla"!!! Jajaja, quin geni!


PD: No puc evitar les putes expresions en castellaaaaaaaaaaaa, m'agraden!

6:01 p. m.

 

Hey I must say - very well done. really
Lisa

5:05 p. m.

 

Work Job Best Fine !
vino massarda vino massarda http://bonita.ilittleitaly.org/vino-massarda.html ispettorato lavoro ispettorato lavoro http://bonita.ilittleitaly.org/ispettorato-lavoro.html

hard gay hard gay http://bonita.ilittleitaly.org/hard-gay.html vendita televisore al plasma vendita televisore al plasma http://bonita.ilittleitaly.org/vendita-televisore-al-plasma.html

2:26 a. m.

 

I feel like
immagine colorare immagine colorare http://bonita.ilittleitaly.org/immagine-colorare.html fiori online vendita fiori online vendita http://bonita.ilittleitaly.org/fiori-online-vendita.html mondolibri mondolibri http://bonita.ilittleitaly.org/mondolibri.html lavoro catania lavoro catania http://bonita.ilittleitaly.org/lavoro-catania.html

ragazza vergine ragazza vergine http://bonita.ilittleitaly.org/ragazza-vergine.html racconto erotico storia vere gay racconto erotico storia vere gay http://bonita.ilittleitaly.org/racconto-erotico-storia-vere-gay.html michael pare michael pare http://bonita.ilittleitaly.org/michael-pare.html vino piemontesi vino piemontesi http://bonita.ilittleitaly.org/vino-piemontesi.html

11:00 a. m.

 

Hi guys intersting site
canzoni zecchino d oro canzoni zecchino d oro sesso sporco http://milan.camerasera.org/sesso-sporco.html sesso sporco secondo piatto estivi http://milan.camerasera.org/secondo-piatto-estivi.html secondo piatto estivi
rabbia http://alita.camerasera.org/rabbia.html rabbia pantaloni vita bassa http://ritz.camerasera.org/pantaloni-vita-bassa.html pantaloni vita bassa
gay male erotica http://prima.camerasera.org/gay-male-erotica.html gay male erotica foto sesso amatoriali http://divi.camerasera.org/foto-sesso-amatoriali.html foto sesso amatoriali
locali scambio coppia http://foto.camerasera.org/locali-scambio-coppia.html locali scambio coppia offerta lavoro cagliari http://tempo.camerasera.org/offerta-lavoro-cagliari.html offerta lavoro cagliari
camini classici http://notizia.camerasera.org/camini-classici.html camini classici scarica brano musicale http://notizia.camerasera.org/scarica-brano-musicale.html scarica brano musicale annuncio lavoro ascoli piceno http://libero.camerasera.org/annuncio-lavoro-ascoli-piceno.html annuncio lavoro ascoli piceno

Big thnx. Den

4:01 a. m.

 

Hi guys intersting site
ferrovie dello stato ferrovie dello stato dire money nothing straits http://milan.camerasera.org/dire-money-nothing-straits.html dire money nothing straits oroscopo uomo bilancia http://milan.camerasera.org/oroscopo-uomo-bilancia.html oroscopo uomo bilancia
agendadelleragazze http://alita.camerasera.org/agendadelleragazze.html agendadelleragazze il nome della rosa http://ritz.camerasera.org/il-nome-della-rosa.html il nome della rosa
cartolina elettroniche musicale http://prima.camerasera.org/cartolina-elettroniche-musicale.html cartolina elettroniche musicale tecniche nuove http://divi.camerasera.org/tecniche-nuove.html tecniche nuove
imparare le lingue http://foto.camerasera.org/imparare-le-lingue.html imparare le lingue fondo nacional del ahorro http://tempo.camerasera.org/fondo-nacional-del-ahorro.html fondo nacional del ahorro
anni sessanta http://notizia.camerasera.org/anni-sessanta.html anni sessanta racconto erotici di coppia http://notizia.camerasera.org/racconto-erotici-di-coppia.html racconto erotici di coppia corsi di lingua italiana http://libero.camerasera.org/corsi-di-lingua-italiana.html corsi di lingua italiana

Big thnx. Den

12:19 p. m.

 

Hey guys interesting projects
Your web site the best
[URL=http://nawe.camerasera.org/perdere-peso.html]perdere peso[/URL] perdere peso [URL=http://nawe.camerasera.org/incontro-agrigento.html]incontro agrigento[/URL] incontro agrigento [URL=http://nawe.camerasera.org/albergo-economici-bergamo.html]albergo economici bergamo[/URL] albergo economici bergamo [URL=http://nawe.camerasera.org/hotel-economici-londra.html]hotel economici londra[/URL] hotel economici londra
very interesting [URL=http://chimera.camerasera.org/utility-musica.html]utility musica[/URL] utility musica [URL=http://chimera.camerasera.org/cabina-doccia.html]cabina doccia[/URL] cabina doccia [URL=http://chimera.camerasera.org/foto-gatti.html]foto gatti[/URL] foto gatti [URL=http://chimera.camerasera.org/temi-maturita-2003.html]temi maturita 2003[/URL] temi maturita 2003
have a nice day By

5:46 p. m.

 

Very interesting information
[URL=http://nawe.camerasera.org/utility-pulizia-disco-fisso.html]utility pulizia disco fisso[/URL] utility pulizia disco fisso [URL=http://nawe.camerasera.org/quick-time.html]quick time[/URL] quick time [URL=http://nawe.camerasera.org/pavimenti-in-legno.html]pavimenti in legno[/URL] pavimenti in legno [URL=http://nawe.camerasera.org/incontri-sicilia.html]incontri sicilia[/URL] incontri sicilia

Your web site the best
[URL=http://chimera.camerasera.org/incontri-marche.html]incontri marche[/URL] incontri marche [URL=http://chimera.camerasera.org/punto-trans.html]punto trans[/URL] punto trans [URL=http://chimera.camerasera.org/calendario-serie-2006-2007.html]calendario serie 2006 2007[/URL] calendario serie 2006 2007 [URL=http://chimera.camerasera.org/musica-italiana-60.html]musica italiana 60[/URL] musica italiana 60

see you

4:56 a. m.

 

Very interesting information
[URL=http://nawe.camerasera.org/preziosi.html]preziosi[/URL] preziosi [URL=http://nawe.camerasera.org/pelle.html]pelle[/URL] pelle [URL=http://nawe.camerasera.org/incontri-sito-anima-gemella.html]incontri sito anima gemella[/URL] incontri sito anima gemella [URL=http://nawe.camerasera.org/roma-incontro.html]roma incontro[/URL] roma incontro

Your web site the best
[URL=http://chimera.camerasera.org/musica-da-scaricare-gratis.html]musica da scaricare gratis[/URL] musica da scaricare gratis [URL=http://chimera.camerasera.org/albergo-economici-parma.html]albergo economici parma[/URL] albergo economici parma [URL=http://chimera.camerasera.org/hotel-economici-bologna.html]hotel economici bologna[/URL] hotel economici bologna [URL=http://chimera.camerasera.org/contratto-agenzia.html]contratto agenzia[/URL] contratto agenzia

By

1:52 a. m.

 

Publicar un comentario

<< Home






Mi foto
Nombre:
Lugar: valència, valència

Luci a La Sala Naranja!



adopt your own virtual pet!



Free Web Counter
gent online

Powered by Blogger