trellats i destrellats

En resum

lunes, marzo 20, 2006

Uns dies de no parar. No ha estat gens malament. És qüestió d'organitzar-se per pillar el millor i fugir del pitjor.
La cosa ha estat més o menys així.
Començem anant al concert de Celtas Cortos i Loquillo i trogloditas les tres mones. Genial, fou molt divertit, llevant de l'incident de perdre tot el rato als amics. Al final vaig desistir amb Vicent i cia. Hi havia massa gent per creuar-ho tot. I també estaven per ahí els compis del Telepi!!! Una molt bona manera d'escomençar les falles.
Un altre dia, a la berbena del Carmen. Amb bona companyia, sí señor. I estaven també la gent del Vives!!! I molta més!!!
I ara toca parlar del dia de les disfresses!!!! El tema, els anuncis! Les disfresses genials: la revolusión de los xikiprecios. Ací tenim al Gigante Verde (i tan verd) amb una de Busco a Jacks. Sense faltar els meravellosos formatgets de Babybel, o els de l'anunci de..."hazte asi". Més bona companyia.



Bastant gent de fora, encantada de conéixer a un en especial: Shah! Una persona important només per ser qui és (el del mocador en el cap, que ja ha eixit en altres fotos).
Castellets bonics, nanos petarderos pesadíssims...etc, etc, etc.

I entretant, la vergonya de vore que els joves espanyols només ens moguem per açò, quan a França ells mateixos donen plaços al govern per decidir sobre els seus contractes!! És fortet açò. Visca els espanyols!

Uns bons díes, amb unes no massa bones fotos en qualitat, perquè en quantitat...bfff!!!!

PD: A vore qui torna ara a alçar-se a les 7... :oS






Mi foto
Nombre:
Lugar: valència, valència

Luci a La Sala Naranja!



adopt your own virtual pet!



Free Web Counter
gent online

Powered by Blogger