trellats i destrellats

La doble vessant dels anuncis televisius

lunes, febrero 06, 2006

Els anuncis de la tele...què llandosos són quan intentes veure alguna cosa, especialment en alguns canals.
Però tenen el seu puntet, la cosa es tracta de fer una mini-pelicula que tinga algo de gràcia i ens faça recordar el producte, o com a mínim l'impacte del spot et faça pensar en què vol vendre.
Alguns, fins i tot, poden arriscar-se a ser realment roïns si aconseguiexen que recordes el producte...ningú pot oblidar ja a la família Bold, no?, o al iaio de l'Insiton, jaja!!
Hi ha productes que ballen entre aquestes dues opcions, com la Coca-Cola. Els anuncis que fan en nadal solen ser prou repelents. Però mira, en tenen de bons també: "para los altos, para los bajos..." Aquell fou molt original. O l'últim: " un aplauso para el que pagó el gimnasio, y además, fue!..." Quan estava veient-lo no vaig poder evitar pensar: perquè haurà d'arribar al trist final un anunci que en un principi tenia gràcia??
Altre anunci que a tothom li agradà fou el del nano que imita el so d'un cotxe i va posant-se roig, cada volta més. Tots hem fet això alguna vegada, no?? Jeje, jo almenys sí.
Cotxes. Els de cotxes solen estar prou guapets, tenen presupost.
Un que m'encantà d'un cotxe ( no em demaneu que recorde quin cotxe, mai em fixe en això):

"Miedo a lo desconocido,a fracasar.
Miedo a los cambios a no ser amado y amar demasiado
Miedo a buscar su mano y no encontrarla,a perder la confianza
Miedo a ser prescindible e imprescindible
Miedo a los otros
Miedo a ti mismo
Miedo al miedo
Si no sientes miedo no estas vivo."

Ara hi ha altre paregut:

"Cuando te aburres me pides que corra
Cuando te diviertes, que vaya mas despacio
Si sufres quieres que vuele
Si te enamoras, que dure siempre
Si vas ganando, quieres me haga corto
Si estas perdiendo, que me alargue
Cuando esperas me pides que pase mas deprisa
Y cuando tienes lo que quieres, que me detenga…
Y no ves que la decisión es tuya y no mía,
que cuanto antes lo tengas mas tiempo lo vas disfrutar"

Però en aquest el missatge de: si no tens pasta no pots ser feliç, es massa directe i evident...
Hi havia un també d'un home que deia que la vida havia de començar per la vellesa i acabar amb la joventut.
Molt xulos, no?
Després tens ja els tipo amstel que donen molta risa!!

Bé, n'he posat uns quants.Proposta: afegiu comentaris dels que vos criden l'atenció, per bé o per mal.

9 destrellats

Bé... realment aquell que diu que la vida hauria de començar quan un es vell i acabar quan ets jove prové d'un text de Quino (el creador de Mafalda).

El problema d'aquestos anuncis tan originals (fiqueu-li cometes "" si vulgueu) és que a vegades es passen de creatius i la gent acaba enrecordant-se del que passa a l'anunci i no del producte. Això és perquè es centren massa en la idea sense unir-la al producte... açò a mi em passa molt amb els anuncis de cotxes: per exemple el spot eixe que ix un tio molt ben vestit i qe després acaba siguent un rock-star ("maldita burguesía, maldita sociedad, odio el dinero..." xDDDD), i que recorda irremediablement a Alice Cooper. La idea està bé, però no tinc ni puta idea de quin cotxe és.

Els que em semblen que estan ben fets són els de Mercedes Benz (que te voy a hacer un Clio xD): Te gusta conducir?... i més encara aquell que utilitza la cançó homònima de Lady Joplin. Mowla!!!

8:15 p. m.

 

ey, quanta rao teniu en aço dels anuncis... sí, hi han q son molt bons i altres no tant... jo no sol quedarme en allo q anuncien, xo m' agrada fixar-me en la música. moltes de les cançons son versions de fa anys pero renovades. s' enrecordeu de l' anunci de AQUARIUS? (ademes ixe missatge tambe estava bé) i de las PALOMITAS DE MAIZ?? Feren fins un politono i tot!!! també em va agradar molt un q anunciava un golf, xo no recode la canço. ah!! altre wai va ser uno de cocacola q pareixia com una mena de teatre/opera, si el de DEPEDIDO.
i weno, no se m' ocorren més, pero seguire pensant... i vos informaré, per a q els escolteu ok?
(IRENE)

8:46 p. m.

 

IRENEEEE!!!!Enhorabonaaaa!!!!
Tens un pin del honor gran de veres!!! Un pin del honor a la primera dama!!!! Primera dama que escriu al blog!!! Genial! Començava a pensar que açò es cosa de homes...la proporció continua sent aplastant, però poc a poc ens anem obrint lloquet.
I sí, tens raó. De la música dels anuncis hi ha molt a dir. Alguns destroçen cançons mítiques, i altres fan famoses cançons genial que mai haguérem conegut. Així que continue amb la doble vessant.
I parlant de música. Dada extreta de Miquel: tots els anys hi ha algun anunci amb una cançó de Queen. Un o dos com a mínim.
Miquel són molts anys...és inevitable plagiar-te idees. Hauras de patentar-les.
Per cert, on està la lletra eixa de marca registrada en el meu teclat??? La r menudeta en un cercle...No la trobeee:S
Un bes enorme guapis!!!!!

8:59 p. m.

 

Sí que es de veres que han fet prou anuncis amb música de Queen (Somebody To Love, We Will Rock Yoy i How Can I Go On son les que em venen al cap ara mateix). També he observat que en els anuncis propis d'una cadena (tipus "El próximo sábado en la primera GP de Jerez") també posen músiques sorprenents (Led Zeppelin, Rammstein,...). Crec que serà un guinyo dels realitzadors cap als amants d'eixa música.
Per cert, lo de la (R), no està a cap tecla. L'has d'escriure pel seu codi ASCII (si es per a un document de text) o el seu codi html ("& r e g ;", tot junt: ®) si és per a una web. Però ja saps que a mí no m'agrada patentar res.

9:13 p. m.

 

El gran mundo de la publicidad!!!
A veces tan divertido.... y otras veces tan aburrido. Pero si que es cierto que a veces hacen recordar grandes canciones de otra epoca. Hay grandes anuncios que no se olvidan nunca (coca-cola es especialista en esto, como aquel del tio que despedian y se ponia a cantar en diferentes estilos, ese marco mucho). Tambien hay anuncios que dieron mucho que hablar como el del "ciritione" ( que movida armaron con eso, todo el mundo hablando de una cosa q nadie habia lo que era, y resulta que no existia, que cachondos los creadores...XD).
En definitiva que el mundo de la publicidad yo pienso que es un arte y como en toda arte hay cosas buenas y otras pesimas (en este arte abundan las pesimas...XD)
A ver si rebajan un poco el tiempo de publicidad que cada vez da mas asco ver la Tv...XD

10:16 p. m.

 

Val altre més de CocaCola: el de el xaval que fa de intermediari a pare i mare...eixe em feia prou oix. I és que quan una companyia com aquesta utilitza tan descaradament el recurs de la "tendror"...Mal assumpte. Carlos, estimulen de veres els meus sentiments, els de moviments intestinals...m'entren ganes de cagar, bàsicament. Sent ser animal, però eixe anunci...
Zirintione!! Una bona! Jo tenia entés que es un color que canvia amb la llum. Però no sé.
I l'anunci eixe de "despedido" sí que estava guapet. Però és això. O molt xulos o molt roïns, no tenen punt mig?
PD: avuí m'he proposat una cosa que no feia des de fa molt temps. Vore una pel·lícula. Posaré a prova la meva paciència. No sé si aconseguiré vore el final, encara que la peli no promet...Jajaja!!

10:46 p. m.

 

"Vore una pel·lícula. Posaré a prova la meva paciència. No sé si aconseguiré vore el final, encara que la peli no promet...Jajaja!!"

Espere que no siga la de Antena 3, que a més de pèsima, serà eterna...xDD

11:13 p. m.

 

Re be el teu article!!!M´ha fet recordar que hi han anuncis que odie...com ara (el primer que me s´ocurreix) el del Corte Ingles en pla ´´Culebrón´´puaghhh!!!!!
I uns altres molt,molt passables...pero que dir dels Muakis d´Albelda?!Aixo no te preu!!!!
Riiiichal

11:34 p. m.

 

Xixi, dels de Pasión de Gavilanes n'han fet prous, la majoria de les rebaixes i del Corte Inglés, cert. Per opinar d'ells em debatisc entre la potera i la risa. És una cosa que em pasa sovint: hi ha coses tan brutals que pense: què seria del humor mundial sense aquestes coses!!! Aquestes bromes de la natura...que segons mires podrien ser cabrejants.
I és que no pue evitar-ho..." quien es ese hombre, que me mira y me desnuda, una fiera inquieta que me da mil vueltas y me hace sentir mujer...nadie me lo quita...yo soy su mujeeer!!" Per favor que algú em diga si no és una broma?? Una dona que pensa exclusivament en posseir un home( ric i guapo a ser possible), i no té cap altre objectiu més en la vida. Una sèrie poc realista...ja que tots són rics, blancs i viuen en mansions, com pasa en tota latinoamérica, no?? Natural como la vida. I això per no parlar dels seus cosos. Patètic.

Ai, que se me'n va el tema de les mans...altre anunci! Però és de Ràdio: "tengo gustos simples, sólo me conformo con lo mejor"--> Pachá Valencia. Sí, València. Just baix de casa Marga...:( Bé, jo deixaria l'anunci amb un: tengo gustos simples. :P Un Pachá en València, no sé jo...home, sí. Hi ha prous festeros per metre quadrat, va.

3:29 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home






Mi foto
Nombre:
Lugar: valència, valència

Luci a La Sala Naranja!



adopt your own virtual pet!



Free Web Counter
gent online

Powered by Blogger