trellats i destrellats

Una de mitologia i sexe.

viernes, febrero 24, 2006

Segons Plató al principi de la creació els homes i les dones no eren com són avuí; hi havia un sol ésser, que era baix, amb un cos i un coll, però el cap del qual tenia dues cares, cadascuna mirant en una direcció. Era com si dues criatures estiguéren pegades per l'esquena, amb dos sexes oposats, quatre cames i quatre braços.
Els déus grcs, per contra, eren gelosos, i vegeren que una criatura que tenia quatre braços treballava més, dues cares oposades estaven sempre vigilants i no podien ser atacades a traició, quatre cames no exigien tant d'esforç per romandre de peu o caminar durant llargs períodes. I el que era més perillós: la criatura tenia dos sexes diferents, no necessitava ningú més per seguir reproduint-se a la terra.
Aleshores digué Zeus, el suprem senyor de l'Olimp: "Tinc un pla per fer que aquestos mortals perden la seua força."
I amb un raig, partí la criatura en dos, creant a l'home i la dona. Allò augmentà molt la població del món, i alhora desorientà i debilità als que hi habitaven, perquè ara tenien que buscar la seua part perduda, abraçar-la de nou i en eixe abraç recuperar l'antiga força, la capacitat d'evitar la traició, la resistència per caminar llargs períodes de temps i suportar el treball esgotador. A eixe abraç on dos cosos es confonen de nou en un l'anomenem sexe.

PD: Fascinant!

3 destrellats

Siguem tots com deia Plató!!!!

:-P

8:52 p. m.

 

Es molt bonic el que has escrit però una mica quiméric... Tant de bó que Plató tinga raó i trobem la nostra mitat.

Si fóra tan fàcil tot, un abraç i au, tot solucionat pel que queda de vida.

La veritat es que Plató tenia raó en aixó de que nessecitem una mitat per a poder suportar la existència, i sens dubte es la descripció de 'sexe' més bonica que he llegit mai...

Espere que un altre déu ens ajude a trobar la part que ens cal per ser complets.

Un abraç.

P.D.: Feia temps que escrivies, hi havia ganes de llegir-te...

12:27 p. m.

 

Jaja! Miquel, en realitat jo a voltes sí que trec les meues dues cares o la força per fer coses sorprenents com si de quatre cames o braços es tractara. Allò dels dos sexes ja ho tinc pitjor. Amb el que tinc és més que suficient ;)

Oustider, crec que no es tracta d'un simple abraç i au. Crec que es tracta d'un abraç d'ànimes, una sincronicitat espiritual molt puntual. I eixes coses, jiji. Entretant tenim molt bones companyíes.
Feia temps que no escrivia...fins que acabe les pràctiques és tot el temps que tinc. És l'última setmana i fins i tot em fa llàstima :S És un curs dur. I bé, a tu fa molt de temps que no puc llegir-te...el bitacoras eixe...una caca gegant!!

Un abraçot!! Muah!!

3:07 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home






Mi foto
Nombre:
Lugar: valència, valència

Luci a La Sala Naranja!



adopt your own virtual pet!



Free Web Counter
gent online

Powered by Blogger