trellats i destrellats

Un tòpic, per favor!!

lunes, agosto 07, 2006

Escaldada, i no del sol.
Supose que a tots ens afecta algún prejudici que altre, així que vos conte una historieta.
Des de fa mig any aproximadament Anna treballa de hostessa. I molta gent li pregunta: perquè un treball tan superficial? I li diu coses del tipus: "això no et va gens", "eixa feina és per a les nenes que no saben fer altra cosa"...etc.
Treballant he tingut que escoltar coses més guais encara, pero de gent que m'importa menys. Frases que van des del "no dejes que te acosen (pero vente conmigo)", fins al "hay que ser muy puta para hacer esto"! Cal escoltar de tot per veure quin tipus de prejudicis té cadascú.
Està el que pensa que treballes per flirtejar amb tot el que mou, qui pensa que pel que veu per fora només et poden agradar certes coses, o no tens interessos reals, o no deus ser massa intel·ligent. Qui pensa que vols competir amb les teues companyes per algún èxit que encara desconec. Qui només veu el que t'han donat i no pensa que realment qui comta és l'equip que tens al darrere (per a bó i per a mal).
La realitat és que:
a) els uniformes que ens solen donar són prou opusians, més que cap altra cosa.
b) la gent oblida que es treballa per diners, que qui està montant el paripé pot no tenir res a veure amb el tema que tracta
c) que eixa persona no té perquè ser subnormal necessàriament

Aquest és un treball que, personalment, em resulta cómode. Són feines esporàdiques, a les quals pots renunciar sense donar explicacions, i que estan prou millors pagades que el benvolgut Telepizza. Amb un poc de sort amb una setmana treus el mateix que en un mes allí.
És una feina que requerix bona presència, simpatia a tot hora i suportar hores de peu amb o sense tacons, ploga o balde les pedres.
"És una feina molt superficial". Val, és cert. Per la part que em toca, em considere afortunada perquè sense cap esforç pare i mare m'han parit dins dels cànons requerits ( al límit ahí amb l'1'70!! jajaja). Pero hi ha una quantitat de nenes boniques al món descomunal. I entre totes elles, hi haurà com en totes les coses, una varietat. He conegut mooolta gent amb açò i les companyes, potser un 50 per cent són massa mediocres, però també hi ha ties guais que no estan pensant tota la estona en si estan ben depilades o a quina discoteca ligaran més el dissabte.

Una cosa està clara, una persona amb un físic esplèndid té les coses molt més fàcils que la resta, i moltíssimes portes se li obren sense esforç. Els mitjans o més pobres hauran de PENSAR per tractar de obrir les portes amb altres mètodes. Però al final tots hem viscut tantes coses de les que aprendre...que ningú pot invalidar. Jo odie al pedant que sempre pensa que només ha de moure en un cercle selecte de gent "culturillas". Eixa superioritat intelectual em mata (entre altres coses perquè no permet que l'"inculte" aprenga res nou).

I com veig que açò s'allarga massa diré que no tracte de convénçer-vos de que sóc una persona meravellosa, una tia reguapa, intel·ligent, i sense prejudicis. Mentiria i molt. Sols pense que a voltes se'm nega la opció de ser d'una manera per anar d'una manera.

I que a pesar de tot:
Anna sap moltes coses, i desconeix moltes més
a Anna li agrada el harrock
Anna està més a gust a un geriàtric que a una macrodiscoteca
a Anna no li agraden el conjunts
i Anna pixa en la dutxa si li ve de gust!!!!

I molt de gust personetes!!

FIIIIIII!!!!XD

12 destrellats

Hi ha vegades que es ben dificil desfer-se dels prejudicis, i moltes vegades tels trobes fins i tot sense volver-los... Pero vamos, que rao no ten falta. El prejuidicis venen de la ignorancia i, evidentment, quan la gent no coneix a les azafates es deixa endur pels topics que tant be ens han trasmes els mitjans com el cine i la televisio... que harien de donarme feina a mi algun dia (... xD).

El cas, visca el harrock, pixar-se en la dutxa i veritats com a punys.

1:15 p. m.

 

Són les contradiccions de la vida. Coses que són tan bones com roíns.
Qué comic, la rabieta ñoña de turno...en fisn...vaig a fer el dinaret, que encara faré tard.

Muak mona!!!

1:35 p. m.

 

Un aplauso para Anna por favor!! xDD

7:40 p. m.

 

jueeeer!! suposo que t'han inflat molt els d'aixonsis per arribar a desafogar-te de tal manera!!

Però tens tota la raó, mirant-ho desde la perspectiva inversa, també hi han tios que treballen amb feines que els infravalorem (desde albanyils fins a la brigada urbana, jardiners, pagesos i qualsevol que treballa sota el sol) doncs més de dos, tres, quatre i cinc, tenen les coses molt clares i podríen posar en evidència a més d'un culturetes.

Bueno, si et serveix una mica de consol, pensa que encara queda molta gent que no només es mou pel sexe i sí per les rises compartides!!

...i que sàpigues que jo sempre t'he trobat mol fea tirant a feadeltodo, ;P ... ara, en peter té un cert misteri que que el fa interesant i guapetón! jajaaj!!

Besotes, guapos!!

9:52 p. m.

 

Vaja, doncs deu tenir raó en fumanchú de que et deuen haber inflat el d´aixoinsis per aquesta parrafada..

Bueno, hi ha de tot a tot arreu, jo tinc prejudicis, pero amb coses com aquestes nasti de plasti. Si no fossis així, tal i com et llegim, no et comentaria al teu bloc, per molt requetemaca que fossis. I si diuen aquestes coses de les hostesses, normalment es per enveja.


Em preguntaves abans que a què em dedicava, oi?, doncs pertanyo a un gremi plè de prejudicis, sóc albanyil,(dels bons eh?, que quedi clar) més que res pels calers. No es el meu somni, però es un treball tan respectable com qualsevol altre.

I estic d´acord amb el comentari d´en fumanchú, més d´un es creu que tots som uns botarates piroperos i masclistes, i poca cosa més. Però a tot llocs sempre hi ha de tot. Per això em va fer gracia la teva pregunta, perque molta gent realment creu que visc de la música o algo. Tinc amics músics, sí, i últimament estic envoltat d´artistes de tot tipus, però no visc d´això. I què sóc llavors?, doncs "algo", alguna cosa seré, però tonto no, eh??


I res més, que no he comentar abans perque no podia entrar al bloc!, però ara si!!

3:53 a. m.

 

sEr, gracias por el aplause!!XD

Fumanchú, tota la raó. Em pixe amb tu i els teus tocs finals als comentaris!! Jiajia!!

I cert és. El meu germà també és un currante i és una persona taan inteligent que a voltes pareix que estiga planejant fer algo amb el món en secret. Jeje, no, és broma, però el tio controla que no vejes de moltes coses i té un humor genial.

També conec algún jardiner, que potser de política no, pero de botànica sí. I és millor una cosa que l'altra?? NO.

Burdon, si treballes a gust, genial!! Ja sabem tots que podríes dedicar-te a altres moltes coses si de mèrits depenguera. Pero no tothom té les mateixes oportunitats o desitjos. Què sé jo!

Sé que m'encanta tenir-vos al voltant xarrant amb conyes de coses series. Gràcies!

Mil besets bobitos!!:P

3:13 p. m.

 

Anna!! viva tú!! qué mas da lo que opinen?? no hay que justificarse, lo importante es que TÚ sepas lo que eres!! lo que manda huevos es que machaquen tanto que llege a molestar... eso no!!!!!!! esto sirve también para tomar consciencia de nuestros propios prejuicios, muchas veces nos molestan los prejuicios que los demás tienen en relación a nosotros... y no nos damos cuenta de que a lo mejor nos molestan porque ese mismo prejuicio lo hemos tenido nosotros!! Miremos a la gente como es y no por como va, venga ya!! con lo divertido que es cambiar!! Cada uno que haga lo que le guste o lo que le venga mejor... y que lo haga con orgullo y con seguridad!! Anna! viva tu de azafata! y de estupidez poca. Y si la hubiera... viva ella también.
Luci.
(Me han operado de las muelas del juicio, de ahí mi nombre.)

9:27 p. m.

 

Señora Patata!!:oD Será posible!! Jeje, claro, alguien con tantas personalidades físicas como tú no puede tener muchos prejuicios con esto. De hecho te encanta!! Jajaja!!

Dime dime, te has operado y no me has dicho nada???:( Entonces, qué amiga soy yo??? Jopeta!!!!

Gracias por leerme topito mio!!! Muah!!!!

10:14 p. m.

 

Fumanchú, ladrón!!! Que me has robado el corasón!!

11:54 p. m.

 

jajajaj!!! peter, si tú me dises ven, lo dejo todo!! jajaja!!

8:57 p. m.

 

Per favor, feu-vos un blog del amor, que jo sóc molt gelosa!!:P

2:04 p. m.

 

La jefa està gelosa xD

Tranquila, ja ens retirem a fornicar en privat... a parlar, dic, a parlar.

Parlem fumanchú: cuanto te mide? O eso no se le pregunta a una señorita? :P

2:40 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home






Mi foto
Nombre:
Lugar: valència, valència

Luci a La Sala Naranja!



adopt your own virtual pet!



Free Web Counter
gent online

Powered by Blogger