trellats i destrellats

Àries

miércoles, mayo 10, 2006

Àries és ambiciosa. Molt. Sempre vol més (però sap disfrutar amb ben poc).

Cada volta més i més. Pareix que va a engullir-me però potser no ho farà. Són moltes les coses a les que no vull renunciar, i sempre les mateixes ixen perjudiacdes.
Voldria tenir temps per estudiar molt i traure-ho tot a temps, voldria tenir més temps per cuidar a qui estime (encara dec alguna visita per ahí), voldria treballar a un ritme prudent i sufucuent, tenir temps per cuidar-me fisica i psicològicament, per fer cosetes al blog, per no perdre els passetjos amb bici tan fantàstics, o altres aficions. Voldria vore cada setmana a la família. I als amics també. Poder mantenir-ho tot i fer-ho bé. Perquè fer-ho mal no entra en els meus plans. I renunciar tampoc. Em costa molt prendre decisions de renuncia, com si em deixe o no algun examen. No acostume a fer-ho. Però si he de renunciar a alguna cosa d'aquestes, a quina és? Involuntàriament als estudis. Ells ixen perjudicats, perquè són els que més esgoten. I perquè la meua salut mental depén de com em cuide. No renuncie a dormir, a menjar, o a tenir temps per a mi. Això no puc, ni vull. Sóc persona abans que estudiant. El temps apreta, però vull disfrutar de totes aquestes coses, i no he de deixar que pasen sense valorarles per eixir-me'n de rosetes. No és la meua manera d'actuar. Comporta un risc. I intentar mantenir l'equilibri estressa molt si s'allarga. Queden dos mesos. Dos mesos en els quals la gent no para d'oferir-te plans cadascun millor que l'anterior.
Forçaaaaa!!! I tambe força de voluntat!! Que dir que no als diners o als plans molons...costa!!!

PD: Anti-capitalista (jum), açí tots estudiem per ser més capitalistes el dia de demà. Hipocresia a part, jo voldré casa, cotxe, ordinador, mòbil, un bon equipet de música, samarretes i sopars amb amigatxos.

PPD: Outsider, trobe de no posar coses que siguen massa aborrides per a qui llig, però mira, aquest post sé que no és geeeens interesant i allà va. Jeje! Tens dret a un capon per destroçar el blog.

Altres hobbies (estic esperant una classe ;o) )...

7 destrellats

Encara que no siga la PD per a mi, seré "sintetic":

NO, ES, ABORRIT.

12:24 p. m.

 

Tanta coma em confón.

1:35 p. m.

 

Tanta coma em confón.

1:36 p. m.

 

*mode anticonfussions on*

les borre :p

NO ES ABORRIT.

*mode anticonfussions off*

2:04 p. m.

 

Són dubtes que supose tots ens trobem en algun moment. Com administrar el temps per fer el que volem, i quant de temps administrar-li a cada cosa. A mí a sovint em passa que de tantes coses que vull fer, no trobe el moment de començar seriosament en cap i al final no acabe fent res. Per sort ultimament açò no em passa i sí que li dedique temps a les coses que vull fer... guitarra, grup del metal, fer curts jajaja...

La classe... en tindre un ratet!!! :D

7:50 p. m.

 

Collejas cuando quieras y cuantas quieras, de verdad que me las merezco.

'Sóc persona abans que estudiant', esta frase creo que describe a nuestra generación, aunque creo que nos llevamos unos años. Me refiero a la generación que pudo ir a la universidad en masa.

Si lo piensas bien, cuando acabe todo esto seguiremos siendo personas y no estudiantes, es algo pasajero, aunque cada vez cuesta más dejarlo atrás, sobre todo si te queda poco para terminar. Como cuando era pequeño, que los 'cinco minutos' que le quedaban a mi madre para dejarme ver los dibujos eran eternos (menos mal que nunca he sabido leer la hora, porque seguro que me mentía y me tenía allí horas callado esperando, otro trauma infantil más, no saber leer la hora).

Sorry me.

8:00 p. m.

 

M'agrada això dels modes! El que no sé és per què ja he escrit doble per 3a volta consecutiva comentaris si jo sols envie un!!

Pere...ahà! Ahi, ahi!! Ponte las pilas!! Pontelas, ponselas!! XD

8:18 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home






Mi foto
Nombre:
Lugar: valència, valència

Luci a La Sala Naranja!



adopt your own virtual pet!



Free Web Counter
gent online

Powered by Blogger